Stressa Inte!
Få 5% Rabatt På Shopping

Klicka på knappen nedan och du får en rabattkod för att handla i butiken.

Stora Tigrar Gosedjur - Stor Plysch Tigern Leksak - Stor Tigern Gosedjur

Stora Tigrar Gosedjur - Stor Plysch Tigern Leksak - Stor Tigern Gosedjur
Visar 1-4 av 4 objekt

Hej, jag heter Tiger!

Du har väl hört en massa intressanta och spännande berättelser om graciösa tigrar eller hur? De där berättelserna är faktiskt om mig! Visst är jag inte lika stor eller lika graciös som andra tigrar, men ändå är jag en riktig tiger! Alla vet att tigrar inte tycker om att vara ensamma, så jag söker efter en ny bäst vän! Kan det vara du?

Min päls är mjuk och luddig - kom och krama mig! Mitt lilla hjärta är fyllt av glädje och kärlek och jag vill gärna dela dem med dig. Jag är säkert att du har hört hur modiga vi tigrar är. Ja, det är sant, jag är jättemodig! Så var inte rädd för jag kommer att kämpa alla faror och dåliga drömmar! Det är mycket viktigt för oss tigrar att hitta en vän som vi kan leka eller umgås med. Jag är redo att komma och trösta dig min lilla vän. Vi ses snart!


Lek och bus!

Tigrar är underbara när det kommer till underhållning. De älskar att spridda glädje omkring sig. De kan väl se ståtliga och seriösa ut vid första ögonblick men du kommer snart att inse hur roliga och busiga de faktiskt är. Tigrar älskar att springa och leka tafatt så var redo för bus och lek! Låt oss gå på ett äventyr tillsammans! Låt oss känna varandra! Och när du känner dig trött på bus och lek, berätta mig hur de listiga tigrarna besegrade det onda. Vi tigrar älskar sådana historier! Tigrar tycker mycket om att umgås med sina små vänner och dela med dem sin värme och kärlek. Det känns alltid gott att vara tillsammans!


Låt oss koppla av!

Fastän vi tigrar tycks vara aktiva tycker vi mycket om att lata oss också! Och det är ju mycket roligare att koppla av med en vän. Dessutom är vi tigrar mycket lojala, så vi vill gärna vara med dig oavsett vad du gör. Det är ju mycket roligt att bara vara tillsammans! Tro på mig - det finns inget bättre sällskap att lata dig med.

Ligg, sitt i tyst eller skratta dig lycklig tillsammans med mig. Det spelar ingen roll vad vi gör. Det viktigaste är att njuta av varje ögonblick då vi är tillsammans. Det är ju därför man har vänner!

Product added to wishlist

För att säkerställa surfings kvalité för våra kunder och för statistiska ändamål och marknadsföring använder vi cookies som kan stängas av när som helst.