Stressa Inte!
Få 5% Rabatt På Shopping

Klicka på knappen nedan och du får en rabattkod för att handla i butiken.

Stora Nallebjörnar - Köp Stor Nallebjörn - Gigantisk Stora Nallar - Jättestor Nalle

Stora Nallebjörnar - Köp Stor Nallebjörn - Gigantisk Stora Nallar - Jättestor Nalle

Filtrera på

Pris
kr kr
Storlek
Färg
Filter
Visar 1-28 av 82 objekt

Stor Nallebjörn - Lycka i ditt hem!

Jag är en stor, mjuk och jättemysig nalle. Jag har inget hjärtslag, men jag är fylld av kärlek från öron till fötter. Jag ser fram emot att resa till ditt hem för att jag vet att så snart vi träffas blir vi bästa vänner som kommer att vara tillsammans i varje steg. Har du redan idéer för vad du vill göra med mig? Min resväska är ju redan packad!


Gigantisk Nallar är här!

Låt oss hha tid tillsammans -När Teddy kommer till ditt hem, ska det fyllas med mysighet och värme, eftersom den nya invånaren kommer att vara tillsammans med dig i vardagen. Tittar du på filmen – ta din Teddy och han kommer att hålla din hand om det är hemskt. Nallebjörnen blir helt nöjd för en möjlighet att delta i din vardag. Teddy kommer att dela glädjen med dig och om du ska bli ledsen, ska han ljusna din dag.

Snälla, låt oss alltid vara tillsammans - Nallebjörn Teddy blir ledsen om han inte ser dig för en längre period. Därför blir det väldigt roligt för honom om han har möjlighet att resa med dig. En park eller strand, villa på landet eller även ett främmande land blir björnens favoritplats om du är där med honom. Det är ju jätteroligt att ha en mjuk, mysig och kärleksfull kompis vid sidan som ska göra din resa ännu mer underbar och minnesvärd.

Uppmärksamhet är mitt andra namn - Nallebjörn Teddy är full av kärlek som han vill dela med dig. Kram Teddy ofta och han ska svara med detsamma. Bjud honom att sova tillsammans och han blir den lyckligaste nallebjörnen i världen, och medan du sover sött kommer han att skydda dig från dåliga drömmar. Teddy kommer att höra alla dina tankar eller kanske du ska berätta honom alla dina hemligheter som han inte kommer att avslöja för någon.


Dags för lycka!

Teddyway är inget annat än en idé baserad på barndomsnostalgi. Våra Teddy nallebjörnar är charmiga och mjuka presenter som motsvarar alla förväntningar och lämnar inte någon likgiltig. Denna present har ingen åldersgräns så den kan anpassas för dina närmaste.

Med tiden och genom att lyssna på kundernas behov och önskemål har vi utvecklat vår produkt och dess utformning. För närvarande kan kunderna välja mellan flera olika typer och storlekar av nallebjörnar, addera en rosett i önskad färg på nallebjörnens hals, välja en låda med favoritgodis som levereras tillsammans med nallebjörnen samt välja presentförpackning till nallebjörnen.

Vårt mål har alltid varit att skapa presenter som skulle sprida glädje och lämna ett oförglömligt intryck. Vi vill att alla ska kunna känna vad det innebär att krama en mjuk, fluffig och stor nallebjörn som blir den mest älskade leksaken i varje hem.

Vi erbjuder en långvarig present till våra kunder. Våra nallebjörnar är produkter av högsta kvalitet vars material kommer att klara kärlek av de vildaste familjemedlemmarna. Nallebjörnen är en perfekt present till anhöriga som har allergier eftersom det mjuka fyllmedlet som inte förlorar sin form är certifierat och uppfyller alla EU:s hälsosäkerhetskrav.

Du kommer att upptäcka att Teddyway nallebjörnarna är ett utmärkt sätt att uttrycka omsorg, kärlek, vänskap eller sympati för dina käraste!

Product added to wishlist

För att säkerställa surfings kvalité för våra kunder och för statistiska ändamål och marknadsföring använder vi cookies som kan stängas av när som helst.