Stora pingviner gosedjur - Gigantisk pingvin gosedjur - Jättestor pingvin XXL leksak

Stora Pingviner Gosedjur - Gigantisk Pingvin Gosedjur Jättestor XXL

Hej, jag geter stor pingvin gosedjur!

Jag är säkert att du har hört många historier och sagor om oss stora pingviner gosedjur.  Vi älskar ju att busa och leka! Såsom du vet bor pingviner i stora flockar och vi hatar att vara ensamma. Därför tänkte jag att söka efter en vän - dig! Jag har det sötaste pälsen i världen, så mina kramar är väldigt mjuka och sköna!

Jag har en näbb som alla andra gigantiska pingviner gosedjur men du behöver inte vara rädd för den för jag är ju en snäll pingvin. Jag längtar efter att träffa dig och dela kärlek och glädje med dig!  Därför kan jag lova att jag kommer att fylla dina mörkaste dagar med mjukhet och skratt.  Nu måste jag gå att förbereda för min stora resa. En lång väg till dig väntar på mig.

Vi ses snart min lilla vän!


Gigantiksa pingviner gosedjur - Oändligt bus och lek!

Stora pingviner gosedjur är oerhört roliga djur, så det kommer aldrig att vara tråkigt med dem! Mjukisdjur Pingvin kommer att fylla ditt hem med lycka, glädje och skratt, eftersom pingviner är stora skämtare! De älskar att busa och leka och även om de har väldigt korta ben så älskar de att leka tafatt.

Hur kan man muntra upp en gigantisk pingvin gosedjur? Det är väldigt enkelt. De vill bara vara med dig, leka och njuta av dagarna tillsammans med dig. Så ta pingvinen på en äventyr - det är ju mycket roligare att ha en vän som njuter av varje minut med dig och älskar dig med sitt hela lilla hjärta.


Kvällsritualer!

Efter en dag full av lek och bus med din nya vän måste du förbereda dig för att sova på ett rätt sätt. Pingviner tycker mycket om att vara rena, så de älskar alla kvällsritualer.  Borsta din nya vän innan du går och lägger dig och Pingvin gosedjur XXL kommer att tacka dig genom att hjälpa dig att borsta ditt hår mes sin lilla näbb!

Så gör de det där i Norden! Och glöm inte att berätta roliga och intressanta historier och sagor om andra pingviner som går på äventyrar till din lilla vän. Då kommer han att sova i lugn och ro och sova om stora resor med dig!

Product added to wishlist