Stressa Inte!
Få 5% Rabatt På Shopping

Klicka på knappen nedan och du får en rabattkod för att handla i butiken.

Stora nallebjörnar gosedjur - Stor Nalle Gigantisk nallebjörn - Jättestor nalle XXL leksak

Stora Nallebjörnar Gosedjur Gigantiska Nallebjörn Jättestor Nalle XXL

Stora nallebjörnar skapar oförglömliga känslor i Ditt hem!

Vi, de stora nallarna, är Dina trognaste vänner! Visste Du det? Jag vill berätta om mig själv.

Jag är en stor, mjuk och söt nallebjörn som längtar efter att gosa med Dig!!. Jag har inget hjärta som slår, men jag är fylld av kärlek från öron till fötter. Jag ser fram emot att flytta till Ditt hem för jag vet att så fort vi träffas kommer vi att bli bästa vänner som kommer alltid att vara tillsammans. Vet du redan vad Du skulle vilja göra med mig? För min resväska är redan packad! Jag älskar äventyr och historier, så gör Dig redo att uppleva massor av roliga känslor som jag vill dela med Dig.


Den stora plyschnallen är här!

Låt oss ha en underbar tid tillsammans! När nallen Teddy kommer hem till Dig, kommer det att fyllas med mys och värme, eftersom denna nya inneboende kommer att vara nära Dig i varje daglig situation. Medan Du ser filmen, ta Teddy tillsammans, den kommer gärna hålla Din hand om det blir läskigt, och genom att bidra till Din dagliga rutin kommer nallen att bli oändligt glad.

Teddy kommer att glädjas med Dig och, om du blir ledsen, gör denne Din dag ljusare. Det är omöjligt att sörja länge när man är omgiven av Teddys stora och mjuka och milda tassar. Den lyssnar alltid och förstår Dig alltid, för den är Din sanna vän, och sanna vänner lämnar aldrig varandra.

Snälla lämna mig aldrig, låt oss alltid vara tillsammans! Den stora nallebjörnen Teddy blir ledsen när den inte ser Dig på länge. Den väntar alltid på Dig när du kommer hem och med sina runda ögon bjuder in Dig att ha en bra tid. Och ännu bättre om den har möjlighet att resa med Dig. En park eller havsstrand, hembygd eller till och med ett främmande land kommer att bli en nallebjörns favoritplats eftersom den kommer att vara med Dig där.

Hur kul det är trots allt att ha en mjuk och kärleksfull följeslagare på resan, vilket gör resan till ett ännu härligare minne. Nallebjörnen kommer att bli Ditt stöd även på den längsta resan och kommer att inbjuda Dig att omfamna den, där den kommer att sitta mjukt och ge mer komfort tills Du når resans mål.

Uppmärksamhet är mitt mellannamn. Den stora nallebjörnen Teddy är full av kärleken den längtar efter att dela med Dig. Spara inte kramar och den kommer att belöna Dig på samma gång. Bjud in denne att sova tillsammans så blir den den lyckligaste björnen i världen och önskar Dig en god natt. Och medan Du sover gott kommer den att skydda Dig från dåliga drömmar.

Teddy kommer att lyssna på alla Dina tankar, eller du kanske till och med kommer att anförtro denne dina största hemligheter som den aldrig kommer att avslöja för någon. Den stora nallen är en fantastisk sovleksak! Att sitta på När de minsta lägger sig på ellen bredvid denne, känner de extraordinär ömhet och värme och somnar. Det är ett oumbärligt verktyg för att göra roligare eller till och med skapa en ny sömnritual. Trots allt, ibland är det så svårt att få barn att sova, så den här nallebjörnen är en fantastisk följeslagare som hjälper Dig att slappna av, skapar en känsla av trygghet och mysighet.


En rolig tid med en gigantisk nalle!

Teddyway gigantiska nallar är inget annat än en idé baserad på barndomens nostalgi. Våra nallar är en charmig, mjuk present som uppfyller allas förväntningar och som inte lämnar någon oberörd. Denna gåva har ingen åldersgräns och kan ges till alla som står Dig nära.

Alla vi har underbara minnen av att leva med våra favoritplyschleksaker - stora gosedjur, utan vilka vi kanske aldrig har lämnat hemmet. Återupplev dessa minnen och låt barndomens underbara och mysiga ögonblick komma till liv igen. Eller kanske den här presenten går direkt till de små? Då är vi säkra på att Teddy kommer att skapa de ljusaste och varmaste barndomsminnena, och Din gåva kommer tyst att märka hur din bebis växer.


Teddyway - stora nallar av hög kvalitet

Med tiden och efter att ha lyssnat på våra kunders önskemål har vi förbättrat vår produkt och dess utrustning. I dagsläget kan kunderna välja mellan flera olika typer och storlekar av nallar, sätta på ett band i önskad färg som pryder nallens hals och välja en låda med favoritgodis som följer med nallen.

Du kan alltid dela med Dig av Dina önskemål så dekorerar vi och förbereder en nalle till resan som present - vi packar den åt Dig. Vi förstår att det finns omständigheter när Du inte kan leverera den själv, så vi levererar plyschleksaken direkt till mottagarens dörr.


Vårt mål har alltid varit och är att skapa presenter som sprider glädje och lämnar ett outplånligt intryck. Vi vill att alla ska ha möjlighet att känna vad det innebär att vara nära en mjuk, fluffig och stor nalle som kommer att bli allas favorit hemma.

Nallebjörnen i storlek XXL kommer att bli inte bara en vän utan också en riktig heminredning, en iögonfallande accessoar och en detalj av heminredning. Varje gång Du återvänder hem och ser denna gåva kommer mottagarens ansikte att prydas med ett leende. Leksaken kommer att påminna Dig och dess hjärta kommer att värmas av trevliga minnen. Nallebjörnen kommer att påminna Dig om Din omsorg, uppmärksamhet och kärlek varje dag.


Vi erbjuder våra kunder en långvarig gåva. Våra nallar är en produkt av högsta kvalitet, vars material kommer att motstå kärleken hos även de mest stygga familjemedlemmarna. Nallebjörnen kommer att vara en fantastisk present även för anhöriga med allergier, eftersom det mjuka och formfria fyllmedlet är certifierat och uppfyller alla hälso- och säkerhetskrav i Europeiska Unionen.

Teddyway-nallar är ett bra sätt att uttrycka omsorg, kärlek, vänskap eller sympati för Dina käraste människor! Vi får många mejl med innerliga berättelser om hur våra stora nallar gör ett enormt intryck och skapar en speciell känsla. Vi garanterar att detta presentutbud kommer att vara perfekt även för Din största fest. En viktig dag kommer att bli oförglömlig.


Plyschleksak - en inredningsdetalj?

En stor nallebjörn kan bli accenten i Ditt hem. När den tar plats i sängen eller rummet kommer den bara att bjuda in Dig och omfamna med sin breda famn.

Dessa nallar i XXL-storlek kan bli en fantastisk sovleksak för barn eftersom deras storlek och mjukhet lockar att gosa och blunda. En ny vän kommer att värma upp och försvara Dig mot dåliga drömmar.

En annan favorit användning av den stora nallen är en sittsäck. Det är bekvämt att sitta på, så det kommer att fungera när spel startas eller Du behöver en bekväm plats på marken.

Förresten, det är också ett bra ryggstöd när Du lugnt vill läsa en bok, titta på tecknade serier eller äta frukost en mulen dag.
Vi glömde nästan att nämna, att denna plyschvän är en fantastisk följeslagare på resan. Det kan bli en bekväm kudde på en lång resa i bilen, samt en trogen lekkamrat.


Vid vilket tillfälle kan en nalle ges i present?

Vi skulle vilja säga att ibland behöver en present inte ett tillfälle alls, men det finns fortfarande olika högtider som vi vill nämna för att visa vår uppmärksamhet.

En stor nalle är en unik present till en kvinna på Alla hjärtans dag. Teddybjörnar i olika färger och storlekar låter Dig visa och uttrycka det som ibland är outtalat i ord. Nallar i storlek XXL bara tar bort talförmågan och uttrycker Din stora kärlek.

Det är också en hjärtlig present till mors dag, födelsedag eller jubileumsfirandet. Plyschleksaker har ingen åldersgräns, det är en present som alltid är ett nöje att få, så det är ett bra sätt att skämma bort och överraska älskade kvinnor.

Det är nödvändigt att nämna att gigantiska nallar är en favoritöverraskning av babyshower. Olika nallebjörnsfärger kan väljas efter det blivande barnets kön och samtidigt bli en stor accent som kommer att liva upp festens känslor och bilder.

Låt oss inte heller glömma män. En plyschleksak väcker mysiga känslor även för män, så den kan bli en originell överraskning för en mans dag eller födelsedag. Är Du bjuden på till ett barns födelsedag eller dopfest? Överraska med en mjuk, mysig och skonsam present. En stor nalle är ett långvarigt minne som tillsammans med ett växande barn kommer att skapa minnen och delta i viktiga händelser i hans liv. Inte bara det, det kommer också att dekorera festlokalen.

Varje överraskning finns i våra minnen, och en oväntad gåva börjar associeras med den kära personen som gav den. Med Teddyway kan du skapa minnen som inte ens får plats i din famn.


Varför välja Teddyways stora nallar?

Exceptionell leksakskvalitet - Vi kommer omedelbart att svara på frågan varför Teddyway - på grund av produktens oklanderliga kvalitet. De starka sömmarna och robusta formen på leksaken garanterar att deras sällskap kommer att vara roligt i många år framöver. Alla detaljer och delar av leksaken är kvalitativt förstärkta, så dess kropp förblir stabil även om nallen upplever de mest bullriga barnspelen.

Leksaken är fylld med material som passar även de mest känsliga. Nallebjörnen orsakar inga allergier och uppfyller alla säkerhetskrav. Dess fyllning har anti-allergiska egenskaper, så alla kan verkligen älska och njuta av det.

På grund av det speciella materialet som används i produktionen drar denna stora nalle inte till sig damm, så den behöver inte rengöras ofta. En sådan yta förenklar avsevärt skötseln av en plyschleksak eftersom den inte kräver Din extra ansträngning.

Säker och snabb leverans av varor - Alla leksaker, oavsett storlek, når mottagare i hela Europeiska unionen. Vi levererar nallar direkt till Din dörr och levererar Din present direkt till Dina händer. Mottagaren kommer inte behöva bry sig och resa för att hämta Din överraskning på postmaskinen eller posten, och Du kommer att kunna vara säker på att gåvan inte försvinner och levereras direkt till mottagaren.

Den stora nallen XXL packas säkert så att den inte blir smutsig under transporten. Du kan vara säker på att Du kommer att kunna genomföra denna överraskning felfritt.

Brett urval av storlekar och färger. Teddyway kommer Du att kunna välja mellan olika storlekar - från vanlig till XXL-storlek. Bara Du kan bestämma hur stor kram du vill ge till Dina nära och kära! Olika färger på nallar gör att Du kan kombinera dem med inredningen eller bara välja den färg Du gillar bäst. Överflödet av val gör att Du kan välja en plyschleksak som uppfyller alla Dina förväntningar.


Leksaksvård

Du förväntade Dig förmodligen inte ens att nallar skulle vara så lätta att underhålla. Teddybjörnar kan tvättas direkt i tvättmaskinen eller för hand och få torka av sig själva. De kräver ingen speciell vård.

Vi måste dock notera att om Du vill behålla leksakens ljusa färger, se till att den inte bleknar och utsätt den inte för direkt solljus.

Teddyways mål är exceptionell kundservice. Därför utför vi beställningar snabbt och säkert. Vi säljer endast stora nallar av högsta kvalitet eftersom vi vet hur viktigt det är att uttrycka vår kärlek och uppmärksamhet med långvariga och noggrant sydda mjukisleksaker.

Var och en av oss i vår barndom hade en favoritplyschleksak som väcker varma minnen. Vem har sagt att de inte kan skapas för vuxna? Och de små med utsträckta armar kommer att ta den stora nallen in i sina liv och kommer efter många år att minnas denna gåva av Dig som det mysigaste och sötaste skedet i sin barndom.

Product added to wishlist