Stressa Inte!
Få 5% Rabatt På Shopping

Klicka på knappen nedan och du får en rabattkod för att handla i butiken.

Stora giraffer gosedjur - Gigantisk giraff gosedjur - Jättestor giraff XXL leksak

Stora Giraffer Gosedjur - Gigantisk Giraff Gosedjur Jättestor XXL

Stora giraffer gosedjur direkt från savannen in i din famn!

Stora giraffer gosedjur - du kommer inte att förväxla detta djur med någon. Den har en lång graciös hals, smala ben, prickig päls, charmiga ögonfransar och stora ögon fulla av vänlighet. Ja, det är en vacker giraff. Det högsta däggdjuret i världen, som kan bli upp till 5,5 meter högt. Man kunde nästan se den rakt i ögonen om man bildade ett torn på tre personer.

Även nyfödda giraffer är längre än de flesta. Så en giraff är en sann modell av djurvärlden. Den går elegant på savannens catwalk. Du drömmer förmodligen om en giraff som går hemma hos dig? Det visar sig att allt är möjligt. Allt du behöver göra är att vilja!


Giraff som passar hemma

Ingen skulle tydligen tillåta dig att ha en riktig giraff hemma. Den skulle inte bara inte passa in genom dörren, den skulle också bryta sönder sängen och försöka göra sig bekväm, och den skulle slutligen äta upp alla dina blommor. Så vi har en bättre lösning - en plyschgiraff. Kanske är det inte en giraff av originalstorlek som kan ses i naturen. Det är dock fortfarande en leksak av imponerande dimensioner, som kommer att fånga allas hjärtan med sin söthet.

Du kan gärna ge en sådan giraff som en speciell gåva, som visar uppriktig uppmärksamhet till en annan person. Och efter att ha köpt en giraff till någon, kommer du definitivt att vilja ha en hemma hos dig. Dessutom är det ett perfekt tillbehör inte bara hemma utan också i barnkammare, lekrum eller andra utrymmen som du vill göra exklusiva. Stora giraffer gosedjur kommer att ge dessa utrymmen en touch av exotism.


Varje leksak har sin egen personlighet

Alla giraffer är unika! Det finns inte två giraffer med samma fläckar på pälsen, precis som det inte finns två personer med samma fingeravtryck. Varje persons fingeravtryck är unika. Plus, plyschgiraffer är unika i sina personligheter. När allt kommer omkring tillbringar alla som adopterar en stor plyschgiraff mycket tid med den: dansar, leker, sover med den, tittar på film, tar bilder (minst en gång om dagen), provar olika rätter, reser till de mest avlägsna magiska länderna , sök även tröst från giraffer när tiderna är tuffa. Vanligtvis händer det intressanta historier längs vägen.

De skapar ett obeskrivligt band med sin egen leksak. Med hjälp av plyschgiraffen kan du till och med utveckla din kreativitet. Kom till exempel på minst 20 platser som en stor giraff gosedjur skulle vilja besöka. Eller skapa en berättelse för varje fläck av giraffen. Och nu räkna alla de där fläckarna. Hur många platser finns det? Du kommer omedelbart att finna att du är helt engagerad i denna aktivitet och att du har lämnat alla dagliga bekymmer någonstans långt borta. Så, plyschgiraffen är mer än bara en leksak. Det är en unik personlighet som reser genom livet med dig.


Plyschgiraff är den bästa sömnkompisen

Du kommer aldrig att känna dig uttråkad med plyschgirafferna. Varför? För de behöver väldigt lite sömn. I det vilda sover giraffer från 10 minuter till 2 timmar. Föreställ dig att du behöver så lite vila och att du kan spendera resten av din tid med att spela spel. Det skulle vara fantastiskt! Men folk måste sova längre. Sömnen är trots allt väldigt viktig för att vi ska återhämta oss.

Och stora plyschgiraffer är speciella genom att de sover lika länge som sin ägare. Och alltid väldigt lugnt. Ingen plyschgiraff kommer att snarka som en högljudd traktor och väcker dig mitt i en vacker dröm. Det garanterar vi! Tvärtom kommer det inte bara att störa, utan kommer också att hjälpa dig att somna lättare. Du kommer att lugna ner dig och slappna av snabbare efter att ha kramat en så mjuk och fluffig leksak.


När man skapar leksaker ägnas man uppmärksamhet åt viktiga detaljer

När man skapade plyschgiraffer ägnades mycket uppmärksamhet åt materialkvalitet, hållbarhet och detaljernas äkthet. Giraffen kommer att förbli i utmärkt skick även efter många års sömn, dans eller lek med den. Dess starka sömmar tål även det mest intensiva nöjet.

Tygerna är lämpliga för upprepad tvätt. Bollarna som används för att fylla giraffen är antiallergiska och hela leksaken är robust och samtidigt mjuk och söt. Alla dessa saker gör det möjligt att bli väldigt lätt kär i en så unik leksak.

Product added to wishlist