Stora flamingo gosedjur - Gigantisk flamingo gosedjur - Jättestor flamingo XXL leksak

Stora Flamingor Gosedjur - Gigantisk Flamingo Gosedjur Jättestor XXL

Hej, jag är en stor flamingo godesjur!

Stort gosedjur Flamingor med lysande färger, mjuka fjädrar och god humör - allt det där är om mig! Jag kommer från varma länder, så jag söker efter en vän som skulle kunna krama och värma upp mig! Flamingor är fantastiska vänner och kärleksfulla familjemedlemmar.

Jag vill bli din vän och jag hjälper dig gärna i vilken situation som helst. Dessutom älskar jag att promenera, vilken är inte märkvärdigt – du har troligen redan märkt att jag har väldigt långa ben!

Vi flamingor är bland de vänligaste varelserna i hela världen och vi vill gärna sprida vår glädje och kärlek till dig! Jag hoppas att vi hittar varandra snart!


Våra stora Gosedjur Flamingor

Våra snygga, mjuka och mycket gosiga gosedjurflamingor är en fantastisk present. De stora gosedjuren är omtyckta av alla. Flamingor tillverkas av slitstarka material, så de kommer att sprida glädje i flera år.

Våra Flamingor:

Kommer att nå dig snabbt - flamingor kommer att levereras till den angivna adressen var som helst i Europeiska Union inom ett par dagar. Kuriren levererar fram till dörren!

Är hållbara - våra gosedjur tillverkas av mest kvalitativa material, så de är slitstarka och kan bära även den starkaste kärleken. Tack vare materialen är våra gosedjur mycket hållbara och varaktiga.

Är säkra - vid tillverkningen använder vi bara de material som är säker för barn och miljön. Alla produkter är av högst kvalitet, så du kan vara säker att inte någon minstaste detalj kommer att lösas av. Flamingor är fyllda med antiallergisk fyllnadsmassa, så barnet kommer inte att uppleva några obehagliga upplevelser eller hälsostörningar.


Hur tar man hand om flamingor

Dessa stora gosedjur kräver inget särskilt underhåll.  Det räcker att tvätta Flamingon i tvättmaskinen eller med hand från gång till gång och låt den torka. Ett speciellt tillverkningsmaterial lockar inte dammar, så det behövs inte att ofta damma flamingon.

Vi rekommenderar dock att skydda flamingon från direkt solljus, så den inte förlorar sina färger.

Product added to wishlist