Stressa Inte!
Få 5% Rabatt På Shopping

Klicka på knappen nedan och du får en rabattkod för att handla i butiken.

Stora dinosaurier gosedjur - Gigantisk dinosaurie gosedjur - Jättestor dinosaurie XXL leksak

Stora Dinosaurier Gosedjur - Gigantisk Dinosaurie Gosedjur Jättestor

En stor plyschdinosaurie bjuder Dig in att ha kul!

Stora plyschdinosaurier är människors modigaste vänner. Tänk bara på hur många intressanta historier jag har att berätta. De överlämnades till mig av mina förfäder som levde för så länge sedan. Jag är säker på att Du kommer att flämta av förvåning när jag delar mina minnen. 

Visste Du att stora plyschdinosaurier är lojala och orädda vänner som modigt och huvudlöst ger sig ut på äventyr? Du kan vara trygg med mig, jag lovar att skydda Dig. Mina skarpa tänder och klor kommer att stöta bort vem som helst. Frukta inte, de är ofarliga för Dig, min vän. 

Även om vi ser hotfulla ut, är stora plyschdinosaurier faktiskt vänliga och milda. Rör bara på min päls så ser Du hur mycket jag älskar att bli klappad och gosad. 

Under dagen kommer vi att leta efter äventyr och busa runt, och på natten, när vi går och vilar efter långa lekar, kommer vi att gosa och dela minnen. 

Jag ser fram emot att få träffa Dig så snart som möjligt, så jag har bråttom att förbereda mig för resan. Mina vänner, andra stora plyschdinosaurier, berättade för mig att bästa vänner skyddar och vårdar varandra väldigt mycket, att de tillbringar sin fritid tillsammans, leker och njuter av minuterna tillsammans, det är därför jag har så bråttom att träffa Dig. 

Hej då, min vän, jag hoppas vi hittar varandra snart! 


En plyschdinosaurie är en hjärtvärmande överraskning!

En stor plyschdinosaurie är en bra present till alla, stora som små. Försök att föreställa Dig hur glad Din nära kommer att bli när till dennes hem kommer en ny och stor vän som bara bjuder in att ha kul. 

Den här leksaken kan vara en bra present till alla hjärtans dag, födelsedag eller jubileum. En stor plyschdinosaurie kommer inte att lämna Dig likgiltig, eftersom dess mjuka päls helt enkelt inbjuder dig att klappa och gosa. 


Få ditt utrymme att sticka ut 

Vill du skapa en exklusiv miljö i Ditt barns rum? Plyschdinosaurie i storlek XXL med sin ljusa färg kommer att ge Ditt utrymme unikhet och bli en oersättlig accent. Den kommer att passa perfekt och lägga till känslor även i en lekhörna för barn. Vi garanterar att dinosaurien Dino omedelbart kommer att intressera sin spelpartner. 

Den här mjukisen kan även stå för möbler. Den stora plyschdinosaurien kan användas som en mjuk stol eftersom dess silikonfiberfyllning helt enkelt anpassar sig efter vår kropps form.

 Inte nog med det, den är älskad av barn, för när man myser mot dinosaurien inbjuder dennes mjuka päls Dig att blunda ett tag, så ibland är den en kudde eller som en tupplur kudde och är en oersättlig försvarare av drömmar på natten. 


Teddyway stora plyschdinosaurier - kvalitetsgaranti

Vi strävar efter den bästa kundupplevelsen, så vi tar hänsyn till varje process: leverans, kvalitet, exklusivitet. 

Leverans av leksaken direkt hem till Dig. Inga fler bekymmer om Din försändelse! Budtjänst levererar Ditt köp direkt till Dig eller Din angivna mottagare på bara några dagar. Vi levererar över hela Europeiska unionen, så att Du kan göra Dina nära och kära glada, även om de bor långt borta. Vi förbereder plyschdinosaurierna för transport genom att noggrant packa dem, så att de inte blir smutsiga under resan och når mottagaren som om de precis lämnat butiken. 

Kvalitet. Den stora plyschdinosaurien är skräddarsydd för att klara alla lekar eller starka kramar. Dess tyg är speciellt för att det inte samlar damm. Plyschleksakerna är fyllda med 100% silikonfiberkulor, som inte bara håller leksakernas ursprungliga form i många år, utan även har antiallergiska egenskaper, så även personer med allergier kan njuta av denna stora plyschdinosaurie. Alla produktionsprocesser följer Europeiska unionens standarder och krav. 

Exklusivitet. Storleken på våra plyschar gör att även vuxna kan bli överraskade. Och mjukheten i deras päls lämnar ingen oberörd, man vill krama och gosa leksakerna.


Skötsel av leksaksdinosaurier

Denna leksak kräver ingen speciell vård, vilket är en av de främsta anledningarna till att våra kunder älskar den så mycket. Dinosaurien samlar inte damm, så Du kan vara lugn om den är nära Ditt ansikte. Leksaken kan tvättas i tvättmaskinen och sedan lämnas att torka själv. 

Om Du vill njuta av leksakens ljusa färger under en längre tid rekommenderar vi att Du inte lämnar den i direkt solljus, eftersom det kan bidra till att plyschdinosauriens färg bleknar. 

Teddyways stora plyschdinosaurier är riktiga äventyrsvirtuoser som helt enkelt fångar ögat med sin färg och form. Vi strävar efter exceptionell kvalitet, därför säkerställer vi snabb och säker leverans och kompromisslös kvalitet på leksaker. Låt oss ge oförglömliga överraskningar och känslor till våra käraste människor!

Product added to wishlist