Stressa Inte!
Få 5% Rabatt På Shopping

Klicka på knappen nedan och du får en rabattkod för att handla i butiken.

Rosnallar - Rosnalle - Nallebjörn av rosor - Nalle i blommor

Rosnallar - Rosnalle - Nallebjörn Av Rosor - Nalle I Blommor

Det bästa valet – Rosnallar!

Beundransvärd, unik och högkvalitativ nallebjörn av rosor är en fantastisk och enastående present som kommer att påminna dess ägare om festen i flera år. Rosnallar kan bli till ett nytt alternativ till blombuketter!

Tack vare egenskaper av tillverkningsmaterialet kan nallebjörnarna ges bort även till de minsta barnen! Barn kan njuta av dessa nallebjörnar av rosor utan du känner dig orolig, eftersom alla delar är ordentligt fastsatta och rosorna är tillverkade av material som inte utgör någon hälsofara till de minsta!

Visst kommer alla att glädja sig över att ha fått en nallebjörn av rosor: barn lika mycket som flickvän, fru, mamma eller andra kära och nära.


Nallebjörnar från rosor är inte bara en present!

Färgrika nallebjörnar av rosor är mer än bara en fantastisk gåva! Tack vare deras unika utseende och modernitet kan nallebjörnarna användas som dekor- eller inredningselement.

Nallebjörn av rosor kommer att dra till sig blickar både hemma och även på bröllop. Den kommer att bli till ett estetiskt element som hjälper skapa en unik stämning eller emotion. Nallebjörnar av rosor kan bli till mycket mer än bara en beundransvärd present!


Varför är våran nallebjörnar av rosor annorlunda?

Vid tillverkningen använder vi bara material av högst kvalitet. På grund av det ser ut våra 3D-rosor särskilt naturligt och skapar känslan av äkta blommor. Alla rosor som vi använder är handgjorda. Nallebjörnar är gjorda helt för hand, vilket ger känslan av fullfärdighet, och tillbringar till deras unikhet och charm.

Våra nallebjörnar av rosor kommer fram:

Till din dörr – Vi garanterar att du får din nallebjörn när som helst i Europeiska Unionen inom ett par dagar. Vi levererar till ditt hem eller en annan adress som du har angett.

Hög kvalitet – Även de minsta detaljerna av våra nallebjörnar är mycket varaktiga och kommer att överleva en massa kramar. Nallebjörn av rosor kommer att glädja i flera år, eftersom blommor förlorar inte varken sin form eller färg.

Enastående – Dessa nallebjörnar ger dig möjlighet att förvåna din käraste och visa uppmärksamhet på ett annorlunda sätt. Glädjen som man får med vår nallebjörn kommer att leva lika länge som själv nallebjörn.


Hur tar man hand om nallebjörnar

Dessa nallebjörnar kräver ingen särskild underhåll. Det räcker att damma blombladena då och då och nallebjörnen kommer att se lika fint som ny!

Tillverkningsmaterial lockar inte dammar och det är därför mycket lät att rengöra våra nallebjörnar. Vi rekommenderar dock att skydda nallebjörnen från direkt solljus, så den inte förlorar sina färger.

Product added to wishlist