Stressa Inte!
Få 5% Rabatt På Shopping

Klicka på knappen nedan och du får en rabattkod för att handla i butiken.

Blomboxar - Rosor i box - Rosbox - Blommor i box - Rosor i låda

Blomboxar - Rosor I Box - Rosbox - Blommor I Box - Rosor I Låda

Blomboxar - Rosor i box - Rosbox - Ett alternativ till vanliga buketter

Rosor I Box - Rosbox - Blomboxar är en fantastisk present som symboliserar en outtömlig och odödlig kärlek. Den här romantiska gesten kan hjälpa att uttrycka sina känslor eller sin tacksamhet till sin flickvän, kära vän eller anhörig eller hjälpsamma kollega utan ord.

Till skillnad från vanliga buketter som ger glädja i en vecka, kommer blommor i lådor att glädja i flera år! Man använder högkvalitativa stabiliseringsmedel för att locka dessa vackra naturliga blommor i tid och skapa en möjlighet att uppskatta deras skönhet och färger i upp till fem år!


Blommor i lådor passar till vilket tilfälle som helst

Dessa blommor i lådor visar dina känslor, kärlek och uppmärksamhet – det är ett fantastiskt sätt att förvåna dina nära och kära när som helst och kanske även utan anledning.

Glädja din syster, mamma, mor- eller farmor och ge bort blommor i låda som en födelsedagspresent. Blommor i låda kan bli till en fantastisk julklapp eller bröllopspresent. Din make kommer att vara mycket överraskad över en sådan kärleksrepresentation på alla hjärtans dag!


Inte bara en present

Färgrika blommor blommar i flera år och lockar allas uppmärksamhet, så de kommer att bli till ett fantastiskt inredningselement. De kan till och med skapa känslan av estetik och stil var som helst.

Blommor i låda är ett fantastiskt alternativ till inomhusväxter, som ständigt kräver uppmärksamhet och tid, som ska vattnas och tas hand om. Blommor i låda kräver nästan ingen underhåll – det räcker att rengöra blombladena!


Varför är våra blommor i lådor nnorlunda?

Vid tillverkningen av våra blommor i lådor använder vi bara material av högst kvalitet. Blommor som vi använder för lådor odlas på ett naturligt sätt på plantager och man väljer bara de finaste blommorna.

De skärs och förbereds för lådor med hjälp av speciella stabiliseringsmedel. Alla våra blommor i lådor är gjorda för hand. Det betyder att varje låda är komplett och vacker på ett unikt sätt. Tack vare manuellt arbete kan vi garantera mycket hög kvalitet av alla blommor i lådor.

Våra blommor i lådor kommer att ge glädjen i flera år och kommer inte att förlora sin skönhet, rika färger och estetisk design. Men det viktigaste är att man kan njuta av dessa blommor i lådor utan ytterliggare krångel!

Product added to wishlist